img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-9-2019 09:05

Inloopmiddag speel- en ontmoetingsplek ‘De Waaikamp’ Stevensweert

Stevensweert - Het ontwerp voor de nieuwe speel- en ontmoetingsplek De Waaikamp in Stevensweert is klaar. De Waaikamp maakt deel uit van het nieuwe plan voor het gebied Op de Konie in Stevensweert. Op woensdag 9 oktober 2019 organiseert de gemeente Maasgouw een inloopmiddag voor de buurtbewoners en alle speelmaatjes. 

img

Belangstellenden kunnen dan zien hoe het ontwerp er uit ziet, welke speeltoestellen er komen, welke materialen er gebruikt gaan worden, er kunnen vragen worden gesteld en ook kan men nog zaken inbrengen die wellicht nog in het ontwerp kunnen worden meegenomen. 

Inmiddels zijn het hekwerk en enkele speeltoestellen al verwijderd. Dit heeft te maken met het bouwrijp maken van het terrein. De speeltoestellen die er nu nog staan, blijven staan tot na de herfstvakantie. Dan kan er in de vakantie nog gespeeld worden. Meteen na de herfstvakantie worden alle speeltoestellen verwijderd. Vervolgens wordt er gestart met de bouwwerkzaamheden.

Locatie: huidige speeltuin 'De Waaikamp', Stevensweert

Datum en tijd: woensdag 9 oktober 2019, van 16.00 tot 18.00 uur.

Voor vragen en/of opmerkingen over de inloopmiddag kunt u contact opnemen met Wendy Rietra, kernregisseur van de gemeente, via telefoonnummer (0475) 85 25 00 of e-mailadres w.rietra@gemeentemaasgouw.nl.

Foto: gemeente Maasgouw

Wellicht interessant