img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-11-2019 10:30

Nederlands Kampioenen bij Reddingsbrigade Heythuysen

Heythuysen - Op zondag 3 november 2019 vonden in Gouda de Nederlandse Kampioenschappen Lifesaving CDE voor Reddingsbrigades plaats. Reddingsbrigade Heythuysen deed hier ook aan mee en vijf leden werden Nederlands Kampioen in hun categorie: Calista Long, Daphne Janssen, Lieke Geraats, Fenne Mennen en Rick Jacobs. 

De Nederlandse Kampioenen zwommen in de Categorie Aspiranten C (leeftijd van 12 tot 14 jaar). Voor een aantal was dit de laatste individuele wedstrijd, omdat zij volgend jaar doorschuiven naar een nieuwe categorie. Naast de Nederlandse brigades deden er jaar nog één team uit Belgie en één team uit Duitsland mee.

Nicole Mennen van Reddingsbrigade Heythuysen: "Wat een bijzondere dag was het, spannend, en sportief. Met 16 leden werd deelgenomen aan het NK. Naast de C's was het geweldig om te zien dat ook de D's dit jaar weer goed vertegenwoordigd waren. Er werd vaak door een lid van onze vereniging als eerste in een serie aangetikt. In alle categorieën duidelijk zichtbaar dat de kwaliteit en ook de prestaties van onze vereniging hoog liggen. Iedereen heeft keigoed en hard gezwommen. Wat een kanjers! Complimenten en felicitaties aan iedereen die heeft meegedaan. Indy Beijes, Calista Long, Daphne Janssen, Lieke Geraats, Fenne Mennen en Rick Jacobs hebben allen meerdere keren op het podium gestaan. Calista, Daphne, Lieke, Fenne en Rick werden Nederlands Kampioen."
 
Foto's: Reddingsbrigade Heythuysen

Tags
Wellicht interessant