img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-11-2019 08:14

Swingende 25e editie Sing-In zanggroep Heel Vocaal

Heel - Op zaterdag 7 maart 2020 organiseert zanggroep Heel Vocaal bij Don Bosco in Heel voor de 25e keer haar jaarlijkse Sing-In; een dagvullende workshop en tegelijkertijd gezellig muzikaal samenzijn voor iedereen die van zingen houdt. De dag eindigt met een gezamenlijk concert. Meedoen kan individueel of als groep. Het thema van deze jubileumeditie is 'Sing and Swing'.

De jaarlijkse Sing-In van zanggroep Heel Vocaal is een muzikale dag waarop ruim 100 zangers en zangeressen (vaak van heinde en verre) elkaar treffen. Leden van koren, maar ook individuele belangstellenden met of zonder zang- en of koorervaring zijn van harte welkom.

Alle zes muziekstukken uit het lichte en klassiek genre worden ingezongen, zodat deelnemers thuis, met de partituren erbij, kunnen oefenen. Partijrepetities worden afgewisseld met repetities van het hele Sing-In koor.

Ook de inwendige mens wordt bij deelname niet vergeten met een uitgebreide lunch en diner. 

Vier enthousiaste dirigenten begeleiden de partijrepetities en als afsluiting van de dag is er ’s avonds een concert waar de resultaten van de repetities ten gehore worden gebracht. Hieraan voorafgaand worden deelnemers en gasten getrakteerd op een muzikale verrassing. 

Meedoen? Aanmelden kan van 1 december 2019 tot 22 februari 2020 via de website www.heelvocaal.nl


Tags
Wellicht interessant