img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-1-2020 12:25

Informatie-avond 'Duurzame Energie in Swalmen - Hoe?'

Swalmen - Op woensdag 15 januari 2020 wordt in Swalmen een informatie-avond georganiseerd over duurzame energie met als thema: 'wat ieder van ons thuis daaraan kan doen'. En dat is meer dan u denkt! Met gastsprekers Floris Mokveld, Peter Coenen en Chrit Smeets. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen, tijdens én na de presentaties. Toegang is gratis.  

Deze bijeenkomst is de tweede avond die door de Dorpsraad Swalmen en de Milieu- en Heemkundevereniging Swalmen worden georganiseerd. De eerste avond ging over het 'Waarom' van duurzame energie.

Deze tweede avond gaat over het "Hoe" en zal helemaal gericht zijn wat ieder van ons kan doen in de eigen woning:
- Gastspreker Floris Mokveld vertelt over hoe te komen tot een aardgasvrije warmtevoorziening in een huis.
- Peter Coenen geeft een presentatie over het energieneutraal wonen wat betreft kosten, subsidies en wooncomfort in de woning.
- Crit Smeets, werkzaam bij de Gemeente Roermond, licht toe wat de gemeente doet in de ondersteuning van burgers die klimaatneutraal willen wonen.

Tijdens de avonden is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook zullen na afloop van de presentaties de sprekers nog aanwezig zijn voor vragen omtrent iemands persoonlijke situatie.  
 
Locatie: Café-zaal "de Mert", Markt 1 te Swalmen
Datum en tijd: woensdag 15 januari 2020, van 20 tot ca. 22 uur.
Toegang is gratis.
 
Meer informatie? Neem dan contact op met Herm Geraedts, telefonisch via 06-16953015 / 0475- 504687 of per e-mail via hermgrd@gmail.com
 

Tags
Wellicht interessant