img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-1-2020 08:39

Loop mee in de processie van The Passion in Roermond

Roermond - Altijd al mee willen lopen in de processie van The Passion? Op dinsdag 14 januari 2020 kun je je hiervoor vanaf 10 uur inschrijven! Hiervoor geldt wel: vol = vol! Dus wees er snel bij om een plekje te bemachtigen. Let op: iedereen moet zich dit jaar individueel inschrijven. Dat kan via deze website. The Passion wordt op donderdag 9 april 2020 opgevoerd op het Munsterplein in Roermond.

De tiende editie van The Passion wordt op donderdag 9 april 2020 opgevoerd op het Munsterplein in Roermond en wordt live uitgezonden vanaf 20.30 uur op NPO 1 en npostart.nl.

The Passion vertelt tijdens een groots en uniek muziekevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Bekende artiesten steken dit eeuwenoude verhaal in een nieuw jasje aan de hand van hedendaagse Nederlandse popnummers. Net als voorgaande jaren trekt er een processie met duizend mensen en een groot verlicht kruis door de straten op weg naar het hoofdpodium.

The Passion is een hervertelling van de laatste uren van het leven van Jezus in de vorm van een groot muzikaal evenement. Het doel is om het grote publiek op een eigentijdse manier kennis te laten maken met het verhaal van Jezus Christus. Het evenement is daarom via televisie en internet live te volgen. 

 

Foto: Evangelische Omroep/NCRV-KRO 
 

Tags
Wellicht interessant