img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-3-2020 13:01

Nieuw in Roermond - themalunch in Ursulakapel

Roermond - Op woensdag 18 maart 2020 start een nieuw initiatief in Roermond: maandelijkse thema lunches in de Ursulakapel. Een fair trade lunch met aansluitend een wisselend programma. Deze eerste keer is dat de bekroonde film: ’Down to Earth’ met na afloop gelegenheid tot napraten. Aanmelden kan nog tot en met 11 maart 2020.

img

Over de film:
Op zoek naar een nieuw perspectief en zingeving leefden Rolf Winters en Renata Heinen met hun drie kinderen vier jaar in Noord Amerika samen met een Indianenstam. Daar ontstond het idee om de wijsheid van de stamoudsten op film vast te leggen. Het gezin trok daarop een jaar rond de wereld op zoek naar de verborgen Wisdom Keepers en leefden bij verschillende volksstammen op zes continenten. De film voert de kijker van de oevers van Lake Superior in Michigan tot het hart van de Amazone, van het Australische achterland tot de Kalahari woestijn en van de Andes tot aan de binnenlanden van India.   
 
Datum en tijd: woensdag 18 maart 2020, 12 uur inloop, 12.30 uur lunch, 13.15 uur start film (duurt 1,5 uur)

Lokatie: Ursulakapel, Voogdijstraat 24, Roermond.  
                              
Kosten: vrijwillige bijdrage is welkom!   
  
Aanmelden kan tot en met 11 maart 2020 (met vermelding naam, het aantal personen en telefoonnummer). Dat kan per e-mail via wimjennissen@gmail.com of schriftelijk door een briefje te deponeren in de brievenbus aan de buitenzijde van de Ursula kapel. 

Meer informatie op de website van Jonge Kerk Roermond.  

Afbeelding:  still uit film Down to Earth
                      


Tags
Wellicht interessant