img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-3-2020 07:00

Beroepenfeest 'Roermond on Stage' geannuleerd vanwege coronavirus

Roermond - De organisatie van het beroepenfeest Roermond on Stage, dat op 17 maart 2020 zou plaatsvinden, heeft besloten het evenement uit voorzorg af te gelasten. Dat geldt ook voor de Doe Dag op 26 maart 2020. Het RIVM heeft nog geen negatief advies gegeven voor het organiseren van evenementen in Midden-Limburg, maar het is een evenement waar veel mensen samenkomen die normaliter niet met elkaar in contact zouden komen.

Het idee van On Stage is om leerlingen de kans te geven om zich breed te oriënteren op beroepen en bedrijven. Dat komt nu steeds meer onder druk te staan. Dat beïnvloedt de kwaliteit van het feest, en dat is niet wat de organisatie wil uitdragen naar alle beroepsbeoefenaren en leerlingen.

Het Beroepenfeest op 17 maart en de Doe Dag op 26 maart gaan daarom NIET door. De organisatie gaat uit van uitstel en geen afstel en komt zo spoedig mogelijk met meer informatie en naar zij hoopt met een nieuwe datum. "We zullen ons uiterste best doen om de activiteiten in juni alsnog plaats te laten vinden", aldus de organisatie.

"We vinden het heel jammer voor de leerlingen, mentoren, beroepsbeoefenaars en matchmakers en iedereen die al hard gewerkt heeft ter voorbereiding op Roermond On stage en de Doe Dag, maar dit is overmacht: niets aan te doen dus. De gezondheid en het welbevinden van alle deelnemers staan uiteraard voorop. We wensen u en de uwen ondertussen sterkte met alle grote en kleine gevolgen en consequenties van de uitbraak van het coronavirus. Hopelijk tot snel!!", zo besluit de organisatie van het beroepenfeest.
 
 

Tags
Wellicht interessant