img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-7-2020 09:21

Alzheimer Café Maasgouw zoekt vrijwilligers

Maasgouw - 21 juli 2020 - Vanaf 14 september gaat in de gemeente Maasgouw het maandelijkse Alzheimer Café van start. Hiervoor is de organisatie op zoek naar vrijwilligers in de rol van gastvrouw/gastheer. Word jij geraakt door mensen met dementie en hun mantelzorgers? Werk je graag in een team? Dan is dit wellicht vrijwilligerswerk dat heel goed bij jou past.

img

Wat wordt er van de vrijwilliger bij het Alzheimer Café verwacht?
De belangrijkste eigenschappen zijn een luisterend oor, bezoekers op z’n gemak kunnen stellen en goed in een team te kunnen functioneren.

Hoeveel tijd kost het op jaarbasis?
De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 5 avonden per jaar en voorbereidende werkzaamheden. Je helpt mee met het klaarzetten van de ruimte, de catering en het verwelkomen van de bezoekers. Je geeft informatie en signaleert vragen die je weet door te leiden naar professionals.

Beloning
Je krijgt een training, een onkostenvergoeding, gezellige vrijwilligersbijeenkomsten en het is natuurlijk ook een mooie aanvulling op je CV. 

Meer informatie over deze vacature vind je op www.klikmaasgouw.nl. Je kunt ook contact opnemen met Björn Maessen, projectleider Alzheimer Café Maasgouw, via tel. 06-52 66 95 65 of mail naar  b.maessen@gemeentemaasgouw.nl 

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw
Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos. Neem eens een kijkje op de website www.klikmaasgouw.nl.

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht,  0475-85 25 00, info@klikmaasgouw.nl 

Wellicht interessant