img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-8-2020 10:25

Vincentius Roermond gaat weer open - coronaproof

Roermond - 11 augustus 2020 -  Op 1 september opent de Vincentiusvereniging Roermond geheel coronaproof weer de deuren van het Sint Vincentiushuis (Burgemeester Brouwersstraat 1) na een sluiting van vijf maanden. De winkel is vanaf 1 september elke dinsdag en donderdag van 12 tot 17 uur open. Met ingang van 1 september kunnen ook weer boeken worden ingeleverd voor de Boekenbeurs 2021.

img

De vrijwilligers van Vincentius vinden jouw en hun eigen veiligheid belangrijk. Daarom werken zij volgens een veiligheidsprotocol dat ervoor zorgt dat je veilig de winkel en andere projecten kunt bezoeken.  

Wethouder Marianne Smitsmans is blij met de heropening: “De Vincentiusvereniging neemt een belangrijke plek in, in onze stad. De vrijwilligers leveren waardevolle hulp aan mensen die om wat voor reden dan ook in nood zijn en aandacht nodig hebben. Ik ben erg blij dat de vereniging nu weer op een veilige manier open kan gaan en mensen kan helpen.”

Diverse maatschappelijke organisaties binnen de gemeente Roermond en ook daarbuiten kennen de Vincentiusvereniging als een belangrijke en gewaardeerde partner in de aandacht voor ieder mens in nood, ongeacht oorzaak, achtergrond of geloof.

Met behulp van vrijwilligers richt de vereniging zich op verschillende terreinen van de hulpverlening.Met verschillende projecten en initiatieven kunnen mensen, die door welke oorzaak dan ook in de knel zijn gekomen worden ondersteund.

Boeken inleveren voor Boekenbeurs 2021

Vanwege corona kan de Boekenbeurs 2020 helaas niet doorgaan, maar vanaf 1 september kunnen wel weer boeken worden ingeleverd voor de Boekenbeurs 2021. Er geldt een gewijzigde regeling voor het aanleveren en ophalen van boeken.

Foto FB Vincentiusvereniging Roermond/collage DeltaLimburg.nl 

Tags
Wellicht interessant