img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-8-2020 16:05

20e editie Kunstmarkt voor amateurs in Roermond

Roermond - 19 augustus 2020 - Op zaterdag 5 september organiseert Stichting Melieve voor de 20ste keer de Kunstmarkt voor amateurs in Roermond. Niet zoals voorgaande jaren op het Munsterplein, maar op het Kloosterwandplein tegenover Theaterhotel De Oranjerie. Dit vanwege de uitbreiding van de terrassen van de horeca en van het verplaatsen van marktkramen van de Markt naar het Munsterplein. 

img

Het aanbod is zeer divers: papierarchitectuur, handgemaakte glaskralen verwerkt in sieraden en kleine cadeau artikelen, sieraden van zelfgemaakt glas, schilderijen, zilversmeden, glas / keramiek in combinatie met staal, handgemaakt keramiek, bloemsierkunst, handbedrukte stoffen, sjaals, tassen en bijpassende sieraden en hangers van mineralen, edelsmid parelkunst, teddy beren en poppen, beelden, wolvilt en mixed media.

De entree is gratis! Iedereen is van harte welkom!

Over Stichting Melieve:

Deze stichting organiseert verschillende evenementen, met als doel dat de meeropbrengst hiervan ten goede komt aan het Koninklijk Roermonds Mannenkoor. Na jarenlang achter de schermen hun partners, de leden van het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, te hebben gesteund, wilden een aantal jaren geleden de dames zelf de handen uit te mouwen steken. Om dit plan gestalte te geven heeft men de Stichting Melieve opgericht. De naam Melieve is ontstaan door de voorletters van de initiatiefneemsters te combineren. Volgens Van Dale betekent melieve: aanspreekvorm voor een vrouw, dus deze naam is erg toepasselijk.

 

Wellicht interessant