img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-9-2020 09:07

VV Gangmaekers Heel - geen carnavalsseizoen 2020-2021

Heel - 1 september 2020 - Eind mei besloot VV Gangmaekers uit Heel om vanwege het coronavirus de twee carnavalsevenementen “Insjeete vanne Vastelaovendj” en het Haelder Leedjeskonkoer te annuleren en gisteravond heeft de vereniging op haar FB-pagina laten weten "Met pijn in ons hart hebben we besloten om alle geplande activiteiten van het aankomende seizoen af te lassen." Hieronder het hele bericht.

img

"Leef Gangmaekers en gangmaekerinnekes,

We hadden natuurlijk gehoopt dat het einde van de CORONA pandemie inmiddels in zicht zou zijn. Het houdt ons echter onverminderd in zijn greep en het ziet er niet naar uit dat dit op een korte termijn minder zal gaan worden. Alle beperkingen die dit met zich meebrengt op een rijtje zettend, lijkt het ons onmogelijk om onze evenementen voor het vastelaovesseizoen 2020/2021, nota bene ons 5x11 jubileumjaar, op een Gangmaekerwaardige manier te organiseren.

Met pijn in ons hart hebben we dan ook besloten om alle geplande activiteiten van het aankomende seizoen af te lassen. Dit betekent dan ook dat er voor het komende vastelaovesseizoen geen nieuwe gangmaekersprins zal worden uitgeroepen. Al onze activiteiten in het kader van het jubileumjaar zullen ook een jaar opschuiven.
Voor nu kunnen we alleen maar hopen dat jullie allemaal gezond blijven en dat we het seizoen 2021-2022 weer op volle kracht met jullie kunnen vieren. Let op jezelf en op elkaar, blijf gezond en hopelijk snel tot ziens.

Alaaf
Bestuur VV de Gangmaekers"

Tags
Wellicht interessant