img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-9-2020 09:45

Medewerkers Laurentius dansen de Jerusalema Challenge

Roermond - 25 september 2020 - Meer dan 100 zorgmedewerkers van het Laurentius Ziekenhuis hebben zich vol enthousiasme gewaagd aan de Jerusalema Challenge, een dans die symbool staat voor verbondenheid en hoop tijdens de corona-epidemie. Dit is de week van het werkgeluk en voor het Laurentius een mooi moment om deze boodschap van hoop te verspreiden en iedereen te bedanken voor de steun die zij tijdens deze heftige periode mocht ontvangen.

img

Naast het personeel van onder andere de verpleegafdelingen, revalidatie, intensive care en HRM danste ook de volledige Raad van Bestuur mee op het vrolijke liedje van de Zuid-Afrikaanse Master KG om zo de saamhorigheid in Laurentius te laten weerklinken. 

De Jerusalema Challenge komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar het in 2019 werd uitgebracht. Het liedje wordt gezien als een symbool van hoop tijdens deze zware periode, daarom doen zorgmedewerkers van veel ziekenhuizen en zorgcentra graag mee aan deze challenge.

Wil je de Laurentius medewerkers in actie zien? Bekijk dan hier de video: 

Vorige week dansten ook de medewerkers van het Proteion Zorgcentrum Roncalli al vol enthousiasme de Jersusalema Challenge.

 

Wellicht interessant