img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-9-2020 01:51

Kunst en Cultuurdag Maasgouw 2020 en vernieuwd bestuur organiserende stichting

Heel - 28 september 2020 -  Het bestuur van Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw is verjongd en vernieuwd en gaat zich met nieuwe ideeën en nieuw elan verder inzetten om lokale en regionale kunstenaars en culturele instellingen een podium te geven. Het eerste evenement is de jaarlijkse Kunst en Cultuurdag Maasgouw, die dit jaar op 8 november in CC Don Bosco in Heel wordt georganiseerd, coronaproof.  

De nieuwe bestuursleden stellen zich in de reportage graag aan u voor. Het voltallige bestuur bestaat uit Pauline Tummers (penningmeester), Nico Hoekstra (vice- voorzitter), Erik Verhees (voorzitter), Hein van de Mortel (adviseur), Ron Verhees (adviseur), Mariëtte Verstappen (bestuurslid), Pascal Kurstjens (secretaris) en Rob Geurts (bestuurslid). 

Kunst en Cultuurdag 2020

Zowel de grote als de kleine zaal en de foyer bieden op 8 november een breed kunst- en cultureel programma dat sober en geheel Covid-19 proof en met strikte naleving van de geldende regels zal worden aangeboden.
 
DeltaLimburg.nl is als mediapartner de hele dag aanwezig. Met enkele LIVE uitzendingen vanuit Don Bosco en verder maken we natuurlijk een sfeerimpressie van deze dag.  

Inschrijven

Op zondagavond 27 september meldde het bestuur: "Wegens de grote belangstelling voor deelname aan de Kunst en Cultuurdag Maasgouw 2020 zijn wij genoodzaakt de mogelijkheid tot aanmelding per direct te beëindigen. We hopen op uw begrip."
 
Camera Gerard van den Braak en Pieter Cornelissen / montage Pieter Cornelissen

Tags
Wellicht interessant