img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-10-2020 11:50

Ontmoetingsruimte Neel Ontmoet is weer open - coronaproof

Maasniel - 5 oktober 2020 - Neel Ontmoet heeft de deuren weer geopend voor iedere inwoner van Maasniel en omstreken. Elkaar weer zien en spreken onder het genot van een lekker kopje koffie, het is weer mogelijk! Natuurlijk wel met inachtneming van de RIVM maatregelen. Zin om andere buurtbewoners weer te spreken? Om met anderen warm te eten? Zin in een lekker kopje koffie? Je bent van harte welkom!

img

Op vrijdag 27 september 2019 werd de ontmoetingsruimte Neel Ontmoet officieel geopend. Neel Ontmoet is een ontmoetingsplaats voor alle 60-plussers uit Maasniel en omgeving en heeft als doel mensen uit hun isolement te halen. Iedereen is van harte welkom.

Neel Ontmoet is gelegen aan de Kerkeveldlaan 43 in Maasniel.  

Buurtbewoners zijn welkom op maandag, woensdag en vrijdag van 11 tot 16 uur. Actuele activiteiten zijn te zien op de Facebookpagina Neel Ontmoet.

Wil jij je ook inzetten voor Maasniel en haar inwoners? Meld je dan aan als vrijwilliger! Hier vind je de actuele vrijwilligersvacatures. Of neem contact op met de buurtondersteuners van Wel.kom, Paul van Loosbroek (06-35119946 / p.vanloosbroek@welkom.nu) en Kelly Pollaert (06-35119929 / k.pollaert@welkom.nu). 

Wellicht interessant