img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-10-2020 12:41

Financieel Informatie Punt Leudal biedt hulp bij financieel-administratieve taken

Leudal - 16 oktober 2020 - Heb jij financieel-administratieve vragen waarbij je wel wat hulp of advies kunt gebruiken? Ga dan voor gratis advies naar het FIP spreekuur bij Bibliocenter Heythuysen, In de Neerakker 2, elke donderdag tussen 10.30 en 12.00 uur. Sinds 8 oktober heeft de gemeente Leudal twee Financieel Informatie Punten (FIP). Het tweede FIP is de open inloop van Care+ in het oude schoolgebouw in Nunhem.

img

Hoe werkt het?

Tijdens de spreekuren kun je met al je vragen of voor het invullen van formulieren terecht bij vrijwilligers van Synthese. De ondersteuning richt zich hierbij op eenmalige vragen. Vragen die niet direct kunnen worden beantwoord worden buiten de spreekuren samen met jou verder opgepakt en afgehandeld. In de even weken sluit ook een medewerker van de Rabobank aan om gespecialiseerde vragen rondom bankzaken te beantwoorden.

Ook via de mail of telefonisch

Als je niet naar het informatiepunt kunt komen, kun je jouw vraag ook via de mail stellen: fip-leudal@synthese.nl of via telefoonnummer 06-36341629.

Voor langdurige ondersteuning kun je gebruikmaken van de ‘thuisadministratie’ van Synthese. Klik hier voor meer informatie over deze dienst.

Samenwerking

De opzet van het Financieel Informatiepunt is een samenwerking tussen Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg, Bibliocenter Midden-Limburg én Rabobank Peel, Maas en Leudal.

Foto Bibliocenter

 
 

Tags
Wellicht interessant