img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-10-2020 10:27

Mantelzorgwandeling Leudal vervangen door beeldbellen

Leudal - 21 oktober 2020 - Eens per maand organiseert Synthese voor de wandelgroep van mantelzorgers van mensen met dementie een wandeling vanuit verschillende startlocaties in de gemeente Leudal. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan de geplande wandeling in november niet doorgaan. In plaats daarvan kunnen de mantelzorgers elkaar via beeldbellen op 11 november toch zien en spreken. Zo kan toch aan de behoefte van een contactmoment worden voldaan. 

img

Synthese komt op deze wijze tegemoet aan de behoefte van de mantelzorgers om eens per maand contact met elkaar te hebben. Ze kunnen elkaar dan toch zien en spreken op de dag waarop de wandeling gepland stond. 

De maandelijkse wandelingen worden weer opgestart zodra dit weer mogelijk is.   

Praktische informatie

Voor wie: mantelzorgers van mensen met dementie uit de gemeente Leudal.

Wat: beeldbellen

Wanneer: woensdag 11 november 2020 om 10.30 uur

Waar: vanachter je computer/laptop/tablet/telefoon. Om te beeldbellen heb je een computer/laptop/tablet/telefoon met internet verbinding nodig. En een mailadres waarop je de link kunt ontvangen. 

Aanmelden: Als je wil deelnemen, mail dan naar mantelzorgleudal@synthese.nl of bel naar 0475-745138 en geef je mailadres door voor het sturen van de link.

Stockfoto

 

Wellicht interessant