img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-10-2020 04:00

Interactieve presentatie 'Mediatrends en de invloed op jongeren' bij Bibliocenter

Weert - 26 oktober 2020 - Bibliocenter organiseert op woensdag 11 november een interactieve presentatie met Ivo Wouters over de dilemma's die we allemaal wel eens ervaren in de media. Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zie je de kansen of vind je het eng? Hij richt zich op opvoeding, onderwijs en zorg.  Dit is een activiteit in het kader van de Week van de Mediawijsheid (van 6 t/m 13 november).

img

Media is overal in je dagelijks leven. Hoe ga jij om met de dilemma's die je ervaart door deze kunstmatige intelligentie? Van je mobiel naar kunstmatige intelligentie in apps, van reclame tot algoritmes die je gezondheid bepalen. Wat nu als je alles weet hierover? Zie je de kansen of vind je het eng? En wat als je er niets van weet?

Ivo Wouters neemt je mee in deze mediale wereld. Hij bespreekt allerlei dilemma’s die zelfs hij als mediawijsheid-expert elke dag ervaart. Hij richt zich op opvoeding, onderwijs en zorg. Voor jou zeker nuttig dus.

Het wordt een interactieve presentatie, er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.  

Week van de Mediawijsheid

Dit is een activiteit in het kader van de Week van de Mediawijsheid.Online media bieden talloze mogelijkheden, maar kunnen ook veel van je vragen. Tijdens de Week van de Mediawijsheid (6 t/m 13 november) kun jij zelf uitvinden hoe je media kunt gebruiken om gezond te blijven en het beste uit jezelf te halen. Dat is voor iedereen anders. Waar voel jij je goed bij? Je hebt het zelf in de hand.

Praktische informatie

Datum en tijd: woensdag 11 november 2020, van 19.30 tot 21.30 uur

Locatie: Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, Weert. Als je liever niet naar de bibliotheek komt kun je de presentatie ook online bekijken. Aanmelden kan hier.  

Kosten: Leden € 5,- / Niet-leden € 7,50

Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en kan hier. Door de maatregelen van het RIVM is het maximum aantal deelnemers 30.

Stockfoto/DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant