img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-11-2020 12:57

Lonneke Peeters uit Neeritter finaliste 'Leidinggevende van het jaar' bij Golden Service Awards 2020

Neeritter - 17 november 2020 - De jury van de Golden Service Awards heeft de twintig finalisten bekendgemaakt. Elke categorie - Schoonmaker, Schoonmaakteam, Glazenwasser en Leidinggevende - heeft vijf finalisten. In de categorie Leidinggevende is Lonneke Peeters uit Neeritter een van de vijf finalisten. Ze woont in Neeritter en is Housekeeper bij Kruisheren Hotel Maastricht en EMA Amsterdam. Op 3 december wordt bekend wie er in de prijzen vallen.

img

Over de Golden Service Awards (GSA)

De Golden Service Awards worden gezien als dé waardering in de schoonmaakbranche. Op 3 december worden vier prijzen uitgereikt. Niet alleen de Schoonmaker van het Jaar, maar ook het Schoonmaakteam, de Leidinggevende én de Glazenwasser van het jaar worden gekroond. 

De GSA hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. 

Juryrapport over finaliste Lonneke Peeters  

Lonneke is een leidinggevende die in korte tijd grote stappen heeft gemaakt. Begin 2018 begon ze als Management Trainee en eind 2018 was ze Housekeeper bij 5 sterren locatie Kruisherenhotel in Maastricht.

Rayonmanager Daniëlle: “Lonneke is een leidinggevende uit duizenden. In het begin nog wat onzeker, maar binnen een jaar een zekere leidinggevende waar opdrachtgevers en teamleden mee weglopen. Ze is duidelijk in haar communicatie, denkt vooruit, komt haar afspraken na en weet mensen aan haar te binden. Of het nou een hotel of kantoor is, zij bijt zich vast en zorgt dat de opdrachtgever zich nergens zorgen om hoeft te maken. Geen uitdaging is haar te groot. Zo verhuisde ze afgelopen jaar voor een half jaar van Limburg naar Amsterdam om onze nieuwe opdrachtgever EMA op te starten. Een grote locatie waar ook nog eens Engels de voertaal is. De opdrachtgever heeft nog geprobeerd om haar te overtuigen in Amsterdam te blijven, maar haar leven ligt in het Zuiden. Dat effect heeft ze op iedere locatie waar ze werkt. Het Kruisherenhotel en het team hoopten dat ze weer bij hen terug zou komen, maar Lonneke is toe aan een nieuwe uitdaging, dus binnenkort start ze bij Hotel Merici in Sittard.”

 

Wellicht interessant