img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-12-2020 11:20

Succesvolle inzamelingsactie Connect College Echt voor Voedselbank

Roermond/Echt - 6 december 2020 - Ook dit jaar nam het Connect College in Echt weer contact op met Voedselbank Midden-Limburg om te bespreken of de leerlingen van leerjaar 3 in het kader van het profielvak Dienstverlening & Producten projectmatig een inzamelingsactie lang-houdbare producten voor de voedselbank konden opstarten. Het werd een groot succes, zo bleek op 4 december: 60 kratten met producten en 250 kilogram aardappelen!

img

De leerlingen van het profielvak Zorg & Welzijn wilden graag lekkernijen maken voor de kinderen van de deelnemers van de Voedselbank Midden-Limburg.

Na de herfstvakantie gingen de leerlingen fanatiek aan de slag. Op 4 december werd het resultaat bekend gemaakt en het was hartverwarmend om te zien hoeveel producten deze scholieren bij elkaar hebben gebracht.

In totaal konden de vrijwilligers van de voedselbank 60 kratten met producten meenemen naar de Voedselbank in Roermond, plus 250 kilogram aardappelen.  

De Voedselbank in Roermond is erg blij met de inspanningen van de leerlingen: "Een fantastisch resultaat en wij kunnen weer een hele tijd vooruit om gezinnen die het wat minder hebben, te helpen."    

Foto FB Voedselbank Midden-Limburg

Wellicht interessant