img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-12-2020 13:31

Huisarts Van de Burgt uit Swalmen genomineerd voor 'Clinicus van het Jaar 2019-2020'

Swalmen - 6 december 2020 - Huisarts Van de Burgt van Huisartsenpraktijk het Groene Kruis in Swalmen is door de Master Commissie der MSV Pulse van Universiteit Maastricht genomineerd voor ‘Clinicus van het jaar’. Dit is een jaarlijkse verkiezing voor artsen die zich inzetten voor de begeleiding van co-assistenten. De trotse huisarts plaatste het volgende bericht op de FB-pagina van de huisartsenpraktijk:

img

"Met trots mag ik mededelen dat ik door de universiteit van Maastricht ben genomineerd voor ‘clinicus van het jaar’. Dit is een jaarlijkse verkiezing voor artsen die zich inzetten voor de begeleiding van co-assistenten. Natuurlijk is dit niet alleen mijn verdienste, dit doen we met het hele team!

Dokter van de Burgt" 

In een online stemronde hebben coassistenten van Universiteit Maastricht weer gestemd voor 'Clinicus van het Jaar', ondanks dat de coschappen een tijdje hebben stilgelegen in verband met de grote drukte in ziekenhuis door het coronavirus. 

Dokter Van de Burgt is genomineerd in de categorie 'Specialist-Huisartsgeneeskunde 2019-2020'. 

De 'Clinicus van het jaar-verkiezing' wordt dit jaar voor de 27e keer georganiseerd.

De prijzen die worden uitgereikt zijn ter waardering van de grote inzet die de genomineerden tonen en als stimulans voor alle begeleiders om goed onderwijs en waardevolle coaching te geven.

Over MSV Pulse

MSV Pulse is de medische studievereniging van Maastricht en ondersteunt, faciliteert en vertegenwoordigt de Geneeskundestudent.  

 

 

Wellicht interessant