img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-1-2021 10:40

Nieuwe rage: Ben Bizzie Huisnummerbingo

Midden-Limburg - 12 januari 2021 - Na de enorm populaire Berenjacht tijdens de eerste lockdown is het in deze tweede lockdown tijd voor iets nieuws: Ben Bizzie Huisnummerbingo. Een bekend spel, maar net even anders. Kinderen komen, samen met beweegmaatje Ben Bizzie, spelenderwijs buiten en in beweging in deze tijd van noodgedwongen veel thuis blijven.

img

Tijd voor iets nieuws

Ben Bizzie: “Begin vorig jaar deden veel gezinnen mee met de welbekende berenjacht en ook organiseerden we levend ganzenborgen. Het was een groot succes! Maar het was tijd voor iets nieuws. Met Ben Bizzie Huisnummerbingo lopen kinderen met een bingokaart door de wijk op zoek naar de huisnummers van hun bingokaart. Wie roept er als eerste BINGO?”

Spelenderwijs in beweging

Samen met Ben Bizzie blijven de spelbepalers van Negen in beweging. “Heel Nederland heeft te maken met corona en iedereen moet thuis blijven. Bewegen blijft belangrijk. Daar helpen wij graag een handje bij”, aldus Ben Bizzie. "De Huisnummerbingo verspreiden we bij meer dan 200 scholen in Nederland waar we actief zijn."

Ook zijn de bingokaarten te downloaden via de website van Ben Bizzie. “We hopen zo veel mogelijk kinderen te bereiken. Spelenderwijs brengen we ze in beweging”, vertelt het beweegmaatje.

Oorsprong van het spel

Ben Bizzie Huisnummerbingo is een spel naar het idee van Alles over speelgoed, uitgevoerd door Gennep Doet Mee, Bergen Beweegt Natuurlijk, Cuijk Beweegt, Goed Bezig Gemert-Bakel, Buurtsportcoach Zundert, GIGA Molenlanden, Zederik in beweging, Sport Nederweert, Sport aan de Maas, Ben Bizzie Meijel, Ben Bizzie Venray, Beweegdaelen, BAS samen actief en Leudal Leeft. Aangejaagd door Negen, spelbepalers in beweging. 

Meer informatie

Meer informatie over Ben Bizzie Huisnummerbingo en Ben Bizzie vind je op de website van Ben Bizzie.  

Tags
Wellicht interessant