img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-1-2021 09:38

Michel Graef beëdigd als nieuwe wethouder gemeente Leudal

Heythuysen - 15 januari 2021 - In een extra openbare raadsvergadering is Michel Graef uit Horn op donderdag 14 januari beëdigd als wethouder. Hij neemt de plek over van Arno Walraven die eerder deze week afscheid nam als bestuurder. De hiermee vrijgekomen plaats van Michel Graef in de gemeenteraad wordt ingevuld door Jan Engelen uit Roggel.

img

Michel Graef is geen onbekende in het gemeentebestuur van Leudal. Hij neemt al sinds 2014 zitting in de gemeenteraad en is sinds 2017 voorzitter van de fractie Samen Verder.

Met het aanvaarden van het wethouderschap krijgt Samen Verder ook een nieuwe fractievoorzitter. Leon Linssen uit Nunhem neemt het stokje over van Graef. Linssen zit als sinds 2002 in de gemeenteraad, eerst in de voormalige gemeente Haelen en sinds de samenvoeging in de gemeente Leudal.

De vrijgekomen plaats van Graef in de gemeenteraad wordt ingevuld door Jan Engelen uit Roggel. Jan Engelen heeft nog geen ervaring als raadslid, maar neemt al ruim vijf jaar zitting in verschillende commissies van de gemeente Leudal. 

Foto's: gemeentehuis - Leon van Lier / Michel Graef - gemeente Leudal

Wellicht interessant