img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-1-2021 02:04

Nieuwe informatiefilm - kennismaking met SG Sint Ursula

Horn/Heythuysen - 20 januari 2021 - Vanwege de coronapandemie is het voor leerlingen van groep 7/8 en hun ouders momenteel erg lastig om fysiek kennis te maken met de school, die je wilt gaan kiezen voor de volgende stap: het voortgezet onderwijs. Teun, Noa, Siep en Claire laten daarom in deze nieuwe informatiefilm zien hoe SG Sint Ursula er van binnen en buiten uitziet en daarnaast wordt veel informatie gegeven over de school en het onderwijs. 

De video is ook te bekijken via de website van Sint Ursula. Hier vinden ouders en leerlingen ook een opname van de online informatieavond van 10 december jl.

Heb je daarna nog vragen, dan kun je ook het document "veelgestelde vragen" bekijken via de website van Sint Ursula. Bezoek daarnaast ook het schoolkanaal op YouTube of volg Sint Ursula op Instagram of Facebook. Binnenkort volgt nog meer informatie.

Uiteraard kun je ook direct contact opnemen met school. Voor de locatie Heythuysen kun je terecht bij mevr. Kikken (m.kikken@ursula.nl) en voor de locatie Horn kun je terecht bij dhr. Hoeijmakers (t.hoeijmakers@ursula.nl)

"We wensen alle leerlingen en ouders succes met het maken van de keuze en we hopen natuurlijk veel leerlingen te mogen begroeten bij de aanmelding voor het voortgezet onderwijs in maart."

 

 

Wellicht interessant