img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-2-2021 10:28

Tover Route Roermond - de kledingkeuze van Minnie en Mickey Mouse

Roermond - 6 februari 2021-  De Tover Route in Roermond is wegens succes verlengd. In Roermond vanwege opnames voor de Vastelaovend, kwamen Carmen en Leon vrijdagmiddag twee meisjes tegen bij de kiosk op het Munsterplein in Roermond. Ze zijn groot fan van Mickey en Minnie Mouse en vinden het geweldig dat de twee beroemde Disneyfiguren in Roermond zijn. Ze zijn het alleen niet helemaal eens met hun kledingkeuze....! Het werd een leuk gesprekje.

Over de Tover Route in Roermond

In een tijd waar niet veel mag, gunnen de binnenstadondernemers gezinnen uit Roermond en omstreken om gezellig coronaproof te toveren in Roermond. De Tover Route is daarom verlengd

De Tover Route heeft 40 interactieve toverpunten in diverse etalages van de ondernemers, verspreid door de binnenstad van Roermond. Nieuw vanaf 3 februari zijn 2 grote, schitterende lichtgevende eye catchers op het Munsterplein. Daarnaast zijn een aantal toverpunten verplaatst naar bijv. het Roercenter en andere etalages. 

Er was eens…

Een Troubadour die ’s avonds in Roermond slenterde en in één van de donkere etalages een eenzaam lampje zag dat licht gaf. In zijn binnenzak voelde hij ineens iets gloeien en hij vond daar een toverstokje. Hij hield het toverstokje één voor één tegen de andere lampen aan: de lampen gingen aan en eventjes daarna weer uit. Dit maakte hem vrolijk!

De Troubadour wil graag de hele binnenstad van Roermond verlichten, maar dan moeten er veel meer tovenaars zijn…

Nintendo Switch winnen

Vanaf 1 februari worden er nieuwe letters weergegeven in de toveretalages. Ga in de etalages op zoek naar de letters in de toverlantaarns en puzzel hiermee een woord. Met het juiste antwoord maakt iedereen opnieuw kans om een Nintendo Switch te winnen.

Toverstokjes

Voor kinderen die nog geen toverstokje hebben, kan een toverstokje dagelijks (tussen 12.00-19.00 uur) worden gekocht voor € 2 bij TheaterHotel de Oranjerie (Kloosterwandplein 12-16).

Kinderen die hun toverstokje hebben bewaard, kunnen dit natuurlijk opnieuw gebruiken. Haal dan wel even bij het TheaterHotel de Oranjerie gratis de vernieuwde plattegrond op.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Tover Route in Roermond en het verhaal van Roermondse Troubadour? Ga dan naar de website van We Are Roermond.   

De Tover Route Roermond is een initiatief van Stichting Citymanagement Roermond, Stichting BIZ Binnenstad Roermond en i.s.m. de gemeente Roermond. 

Verslag Carmen Linnartz / reportage Leon van Lier

Wellicht interessant