img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-2-2021 20:30

GGD Limburg-Noord - vaccinatie- en testlocaties op 7 februari dicht vanwege code rood

Midden-Limburg - 6 februari 2021 - Werd eerder vandaag nog code oranje afgegeven voor zondag, inmiddels heeft het KNMI voor morgen, zondag 7 februari, voor heel het land Code Rood gegeven door het winterse weer wat wordt verwacht. Dit betekent dat GGD Limburg-Noord alle test- en vaccinatielocaties sluit. Iedereen die een afspraak had staan, wordt gebeld.

 

img

Weersvoorspelling voor Limburg weekend 6/7 februari

Langdurige sneeuwval in combinatie met windkracht 5-6 uit oostelijke richtingen en een temperatuur ruim onder het vriespunt zorgen voor sneeuwjacht en de vorming van sneeuwduinen. Er valt ongeveer 10 cm, in het (zuid)oosten lokaal 15 cm. In het zuiden is er tevens een kleine kans op ijzel.

Groot gevaar op overlast en letsel door gladheid. Grote risico's voor weggebruikers. Kans op grootschalige ontregeling van het openbaar vervoer. Ga niet op reis als dat niet strikt noodzakelijk is. Volg weerberichten en waarschuwingen. (bron KNMI)

Code Rood

Afgelopen dagen heeft GGD Limburg-Noord zich voorbereid op dit winterse weer. Afgesproken is, landelijk, dat bij code Rood alle locaties gaan sluiten. Dit voor uw veiligheid en die van de medewerkers. Zodra het weer het toelaat gaan de locaties weer open. Natuurlijk worden dan maatregelen rond en bij de locaties genomen om de locaties open en bereikbaar te houden.

Vaccinatieafspraak wordt verzet

Iedereen die op zondag 7 februari, een afspraak heeft voor een test of vaccinatie wordt gebeld. Deze afspraak wordt door de GGD verzet. U hoeft dus niet zelf te bellen.

U bent zo snel als mogelijk weer aan de beurt bent, zodra het weer het toelaat. Er gaat geen vaccin verloren.

Klachten die op corona duiden?

Bel dan het landelijke nummer 0800-1202. U kunt pas weer maandag terecht, als het weer het toelaat. Bent u morgen uw 5e dag in quarantaine, blijf dan één dag langer in quarantaine en plan een afspraak voor maandag 8 februari in bij de teststraat.

Het bron- en contactonderzoek gaat gewoon door. De bron- en contactonderzoekers werken veelal vanuit huis, deze werkzaamheden gaan gewoon door.

 

Wellicht interessant