img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-2-2021 02:30

Er rijden geen treinen en bussen vanwege extreme winterweer - update 14.00 uur

7 februari 2021 - update 14.00 uur - Het hele treinverkeer ligt stil (NS en Arriva) en ook de bussen rijden niet. NS: "Het aanhoudende winterweer zorgt voor zoveel hinder van het treinverkeer dat NS en ProRail hebben besloten vandaag geen NS-treinen meer te rijden." Arriva: "De treindienst wordt vandaag niet meer hervat. Dat geldt ook voor de busdienst in Noord-Limburg (Roermond en noordelijker)." 

img

NS - status 14.00 uur

"Door aanhoudend winterweer, vandaag geen NS-treinen meer

Het aanhoudende winterweer zorgt voor zoveel hinder van het treinverkeer dat NS en ProRail hebben besloten vandaag geen NS-treinen meer te rijden. Op dit moment zijn er te veel storingen om een betrouwbare treindienst te kunnen bieden. Later vandaag volgt meer informatie over het treinverkeer van morgen. Wij adviseren reizigers de reisplanner en de nieuwsberichten goed in de gaten te houden."s

Arriva - status 14.00 uur

"De treindienst wordt deze zondag niet meer hervat. Maandagochtend wordt de weerssituatie weer bekeken en de gevolgen voor de dienstregeling worden op deze pagina gecommuniceerd.

De busdienst in de regio's Noord-Limburg (vanaf Roermond, Venlo en Heijen) wordt de hele zondag niet meer hervat. Maandagochtend wordt de weerssituatie weer bekeken en de gevolgen voor de dienstregeling worden op deze pagina gecommuniceerd."

Stockfoto

Tags
Wellicht interessant