img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-3-2021 10:12

De Omwentelaars Impactgesprek - Creëer elke dag een vakantiegevoel

Roermond - 21 maart 2021 - De Omwentelaars organiseren op 1 april een Impactgesprek met als thema: 'Elke dag een vakantiegevoel. Hoe creëer je zelf het avontuur?' De Omwentelaars willen positieve aandacht voor alles wat er al gedaan wordt aan duurzamer leven en nodigen belangstellenden graag uit om hierover mee te praten. Vanwege de coronamaatregelen is dit geen fysieke bijeenkomst. Iedereen kan vanuit thuis via Zoom meedoen.

img

Programma 1 april

Tijdens dit online impactgesprek leren de deelnemers samen hoe je goedkoop, duurzaam en met een portie avontuur een onvergetelijke manier vakantie kunt vieren. En niet alleen tijdens die paar weken per jaar dat je vakantie hebt, maar hoe je ieder vrij moment het vakantiegevoel zou kunnen ervaren.

Stienke Postulart vertelt hoe zij na een periode van meerdere vliegvakanties per jaar een nieuwe weg heeft gevonden in vakanties beleven. Hoe duurzamer leven ook haar ideeën over vakanties heeft veranderd. Samen aan de slag om terug te gaan naar de kern van “op vakantie gaan”. Welke (vakantie)ervaringen zijn je mooiste herinneringen en waarom?

Jan Kluskens is één en al avontuur. Hoe kun je van een gewone dagelijkse wandeling een avontuurlijke wandeling maken? Jan laat zien hoe je nieuwe wegen kunt ontdekken door op een andere manier ergens tegenaan te kijken.

Vervolgens gaan de deelnemers in groepjes aan de slag om met elkaar een avontuur te bedenken. Wat kunnen we in het paasweekend gaan doen om er een onvergetelijk weekend van te maken? Durf jij de uitdaging aan?

Praktische informatie

Donderdag 1 april 2021, inloggen kan vanaf 19.20 uur via Zoom, aanvang 19.30 uur stipt, de bijeenkomst duurt tot 21.30 uur

Deelnemen is gratis, wel graag vooraf aanmelden. Dat kan via info@deomwentelaars.nl.  

Op de website van De Omwentelaars vind je meer informatie over het initiatief en in de agenda alles over deze avond.

Over De Omwentelaars

Het kernteam van de Omwentelaars bestaat uit Janneke ter Linden-Postulart, Floris Mokveld, Trees van der Schoot en Ilse Meelberghs. Verder kan echt iedereen een Omwentelaar zijn en worden dat ook steeds meer mensen. Niet treuren, niet mopperen, niet stilzitten: maar doen! Positief en met creativiteit aan de slag met duurzaamheid, daar gaat het om.  

Wellicht interessant