img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-4-2021 10:15

Eerste keer deelname D66 aan gemeenteraadsverkiezingen Maasgouw

Maasgouw - 3 april 2021 - Het succes van de landelijke verkiezingen leidt tot veel nieuwe leden in Limburg. Ook in Maasgouw groeit de populariteit van D66. Daarom gaat D66 in 2022 ook in de gemeente Maasgouw deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dat maakt het afdelingsbestuur van de partij bekend. D66 Maasgouw zet in op 2 tot 3 zetels in de gemeenteraad van Maasgouw. In de komende maanden kiezen de leden van D66 Maasgouw de lijsttrekker. 

img

"We zijn één van de grootste D66 afdelingen in Limburg en laten met dit besluit zien dat we op weg zijn naar een groene D66 golf in 2022. Waar we in 2014 en 2018 nog alleen meededen in Leudal, zet D66 nu ook voet aan de grond in de gemeente Maasgouw en dat is iets waar we trots op zijn. Met een absoluut ledenrecord en een enthousiaste groep leden maakt D66 Leudal & Maasgouw zich klaar om de gemeenteraden binnen de regio te veranderen door in te zetten op een grotere vertegenwoordiging van het D66 geluid. We gaan kijken hoe we het onderwijs, kansengelijkheid, klimaat en woningbouw in Maasgouw kunnen versterken. De politiek in Maasgouw kan daarbij wel wat vernieuwing gebruiken!" Aldus voorzitter Jort Raemakers van D66 Leudal & Maasgouw.

Eerste keer deelname D66 in Maasgouw

"Met bijna 2.000 stemmen tijdens de Tweede Kamer verkiezingen is er veel potentie voor D66 in Maasgouw. Daarom schuiven we onze ambitie ook niet onder stoelen of banken. We zetten in op 2 tot 3 zetels in de gemeenteraad van Maasgouw."

In de komende maanden kiezen de leden van D66 Maasgouw de lijsttrekker. Wil jij iets betekenen voor D66 Maasgouw, wil je raadslid worden of wil je actief ondersteunen tijdens de campagne? Meld je dan aan via de FB-pagina van D66 Maasgouw of per mail via voorzitter@d66leudal.nl. Aanmelden kan ook via de website www.wordlid.d66.nl.  

Wellicht interessant