img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

31-1-2019 17:15

Integrale controle bedrijfspanden Rijksweg Baexem

Baexem - Medewerkers van de gemeente Leudal, Enexis en de Belastingdienst hebben op donderdag 31 januari 2019 een integrale controle uitgevoerd in panden gelegen aan de Rijksweg in de gemeente. Het gaat om een autobedrijf en twee woningen, eigendom van vader en zoon. Aanleiding van de controle zijn onduidelijkheden rondom de bedrijfsactiviteiten, bewoning en de inrichting van de bedrijfslocaties. De constateringen worden in kaart gebracht en de eigenaren worden hierover door de gemeente geïnformeerd. Waar nodig worden de eigenaren gesommeerd aanpassingen aan te brengen dan wel wordt handhavend opgetreden.

img

De controle is uitgevoerd door toezichthouders bouwen, milieu, ruimtelijke ordening, basisregistratie personen en boa’s voor het algemeen toezicht van de gemeente Leudal, Enexis en de Belastingdienst. Tijdens het bezoek aan de verschillende locaties is gecontroleerd op milieuactiviteiten, bouw- en brandveiligheid, bewoning en is de bedrijfsvoering tegen het licht gehouden. 

Het komt vaker voor dat controles van deze omvang samen met meerdere partijen binnen de gemeente Leudal worden uitgevoerd.

 

Wellicht interessant