img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-5-2021 09:14

De Omwentelaars - een online communicatieworkshop 'Inspirerend zijn'

Roermond - 4 mei 2021 - Op maandag 17 mei organiseren De Omwentelaars voor het eerst een online workshop onder leiding van Mirthe Sijmons. Iedereen heeft wel een moment, gebeurtenis of persoon die hem inspireert om tot actie te komen. De Omwentelaars willen ook een bron van inspiratie zijn en zetten zich in voor een duurzamer leven. Maar hoe breng je die boodschap over? Wat zijn de ingrediënten van een inspirerende boodschap en waarin ben jij een inspiratiebron voor de ander?

img

Hierover gaan de deelnemers deze avond aan de hand van een quiz het gesprek met elkaar aan en gaan ze het met elkaar oefenen.

Praktische informatie

Waar: Online 

Wanneer: Maandag 17 mei van 19.30 tot 21.30 uur. 'Inloop' vanaf 19.20 uur

Kosten: gratis, vooraf graag hier aanmelden.

Over De Omwentelaars

Omwentelaars zijn mensen die zich met een positieve instelling inzetten voor de duurzame samenleving en een goede kwaliteit van de leefomgeving.

Het kernteam van de Omwentelaars bestaat uit Janneke ter Linden-Postulart, Floris Mokveld, Trees van der Schoot en Ilse Meelberghs. Verder kan echt iedereen een Omwentelaar zijn en worden dat ook steeds meer mensen. Niet treuren, niet mopperen, niet stilzitten: maar doen! Positief en met creativiteit aan de slag met duurzaamheid, daar gaat het om.

Stockfoto/DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant