img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-6-2021 09:55

Toon Hermans Huis Roermond weer geopend

Roermond - 9 juni 2021 - Het Toon Hermans Huis is vanaf 1 juni weer geopend van maandagmiddag t/m vrijdagochtend. Mensen die direct of indirect met kanker in hun leven worden geconfronteerd, kunnen weer terecht voor de ontmoeting en inloop, de lotgenotencontacten en de creatieve en ontspannende activiteiten.

img

Vanaf 1 juni wordt het huis stapsgewijs gopend met 2 dagen in de week, in juli en augustus worden dat 3 dagen in de week (m.u.v. de zomersluiting in week 3 en 33) en vanaf september weer 5 dagen in de week.

Omdat veiligheid altijd het vertrekpunt is, wordt het huis alleen geopend in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid en als dit verantwoord en veilig is voor iedereen die ons huis bezoekt. Daarom is onderstaande beschreven openstelling altijd onder voorbehoud en wordt ingezet als de actuele situatie dit toelaat.

Dinsdag 1 juni tot en met donderdag 1 juli

Dinsdag: gespreksgroepen lotgenoten en individuele gesprekken met psychologe.

Woensdag is het huis gesloten (m.u.v. wandelactiviteit en evt. spreekuur borstkankervereniging)

Donderdag: handwerken en tai chi vervallen. Alleen ateliergroep in de middag (bij uitzondering in juni wekelijks op donderdagmiddag)

Ook kunnen gasten op afspraak, gebruik maken van de inloop voor een kopje koffie en een luisterend oor van de gastvrouw (3 gasten per dagdeel). De expositie is ook op afspraak te bezichtigen. Kleine groepjes (max 4 personen zijn toegestaan).

Dinsdag 6 juli tot en met donderdag 26 augustus

Dinsdag: gespreksgroepen lotgenoten, individuele gesprekken met psychologe en om de week open atelier

Woensdag: Yoga groep, spreekuur borstkankervereniging en wandelactiviteit

Donderdag: handwerken en open atelier (tai chi vervalt tot september)

3e donderdag van de maand van 13.00 tot 15.00 uur soep en lunch van het huis

Ook kunnen gasten op afspraak gebruik maken van de inloop voor een kopje koffie en een luisterend oor van de gastvrouw (3 gasten per dagdeel). De expositie is ook op afspraak te bezichtigen. Kleine groepjes (max 4 personen zijn toegestaan).

Vanaf maandag 30 augustus 

Is het huis op alle dagen geopend van maandagmiddag tot en met vrijdagochtend voor alle reguliere activiteiten en inloopactiviteiten. Ook zal in september de kookgroep voor mannen van start gaan op de 3e maandag(avond) van de maand, alsmede de tai chi en reiki, lichaamsmassages en Salon Chantant. Ook zullen vanaf 30 augustus weer lezingen en workshops plaatsvinden.

Foto: FB Toon Hermans Huis Roermond

090621/HvL

Wellicht interessant