img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-9-2020 11:05

Toon Hermans Huis Roermond weer helemaal open

Roermond - 28 september 2020 - Het Toon Hermans Huis is vanaf 5 oktober weer geopend van maandagmiddag t/m vrijdagochtend. Mensen die direct of indirect met kanker in hun leven worden geconfronteerd, kunnen weer terecht voor de ontmoeting en inloop, de lotgenotencontacten en de creatieve en ontspannende activiteiten.

img

In overeenstemming met de Landelijke richtlijnen van de overheid en het RIVM is deze opening gedegen en zorgvuldig voorbereid. Omdat de besmettingen in Nederland oplopen is de organisatie extra waakzaam en voorzichtig.

De wens is er om op alle dagen toegankelijk zijn, maar dit kan alleen als dit verantwoord en veilig kan plaatsvinden uit zorg voor de gasten en vrijwilligers. Daarom zijn richtlijnen en afspraken opgesteld die belangrijk zijn voor iedereen die het huis bezoekt.

Om de anderhalve meter te waarborgen worden de activiteiten uitsluitend aangeboden in kleine groepjes. Er zijn hygiëne en infectiepreventieve maatregelen getroffen en als gasten het huis bezoeken wordt een gezondheidscheck uitgevoerd. De ventilatie in het pand voldoet aan de landelijke regelgeving.

De overige richtlijnen en afspraken zijn te vinden op de website.

Jeanine Wagemans van het Toon Hermans Huis: "Wij kijken ernaar uit om iedereen weer te ontmoeten. Je bent van harte welkom. De koffie staat klaar!"

Stockfoto

Wellicht interessant