img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-6-2021 11:50

Bijwonen KRO-NCRV TV-mis in decor Passiespelen in Tegelen

Roermond/Tegelen - 25 juni 2021 - Op zondag 4 juli zendt KRO-NRCV de wekelijkse televisiemis uit vanuit het decor van de Passiespelen in Tegelen, met medewerking van zangers en acteurs. Dat weekeinde gaat de nieuwe editie van de theaterproductie over het lijden en sterven van Christus in première. De tv-mis wordt opgedragen door hulpbisschop Everard de Jong van Roermond. Belangstellenden kunnen de viering bijwonen. Vooraf reserveren gratis kaart is verplicht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

img

De Passiespelen

De Passiespelen worden al 90 jaar om de vijf jaar in Tegelen opgevoerd. De 21e editie zou eigenlijk vorig jaar in première gaan, maar vanwege corona werden de uitvoeringen uitgesteld tot dit jaar. Van 3 tot en met 5 september worden 36 voorstellingen gegeven.

Ook op zondag 4 juli zijn er twee uitvoeringen. Voorafgaand daaraan wordt om 10.00 uur in het openluchttheater De Doolhof de eucharistieviering opgedragen, die door KRO-NCRV live op televisie wordt uitgezonden. Ook zangers en acteurs van de Passiespelen verlenen hieraan hun medewerking.

Gratis kaarten eucharistieviering 4 juli 

Gratis kaarten voor de eucharistieviering zijn te reserveren via de website van de Passiespelen. Het wachtwoord om de webshop binnen te komen is PASSIE21. Er kunnen maximaal 4 tegelijkertijd worden besteld.

Kaarten voor de Passiespelen

Kaarten voor de Passiespelen zijn te koop via de website van de Passiespelen

Meer info over Passiespelen is te vinden op de website.

Foto Bisdom Roermond
250621/HvL

Wellicht interessant