img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-7-2021 14:35

Roggelse Tanja Guijt wordt 42e tijdens Open Nederlands Kampioenschap Poker

Roggel - 11 juli 2021 - Tanja Guijt (43) is als 42e geëindigd tijdens de finale van het Open Nederlands  Kampioenschap Poker die dit weekend plaatsvond. Ze was een van de in totaal 177 finalisten en was daarmee één van de tien vrouwelijke finalisten. Tanja: "Ik ben helaas gesneuveld op de 42e plaats. Maar ik ben zeer tevreden en feliciteer winnaar Arjan Elskamp van harte met zijn welverdiende 1e plaats."

img

Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONKP) 2021

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONKP) organiseert in Nederland sinds 2015 in alle regio’s pokertoernooien op mooie locaties waarbij deelnemers aan deze wedstrijden via gewonnen tickets uiteindelijk in de finale terecht kunnen komen en uiteindelijk een sponsorcontract kunnen verdienen.

Vanwege de geldende coronamaatregelen konden deze toernooien niet meer live georganiseerd worden en heeft de ONKP organisatie besloten om deze wedstrijden online te organiseren via een poker-app die op de laptop, PC, tablet of telefoon geïnstalleerd kan worden. 

Dit seizoen werden er 196 online-voorrondes georganiseerd hetgeen uiteindelijk resulteerde in meer dan 40.000 inschrijvingen (bijna 200 deelnemers per toernooi). Pokerspelers die meededen konden uiteindelijk halve finales tickets, kwartfinale tickets en online-wildcards winnen. Voor directe kwalificatie voor de landelijke finale waren omgerekend 4 halve finale tickets nodig (of 16 kwartfinale tickets / 32 online-wildcards).

Foto Tanja Guijt
110721/HvL

Wellicht interessant