img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-9-2021 10:15

Roaring Twenties Festival in Heel

Heel - 16 september 2021 - Op initiatief van een aantal verenigingen uit Heel wordt op 26 september een bijzonder festival georganiseerd: 'Roaring Twenties Festival'. In CC Don Bosco in Heel. Met dit festival wil de organisatie alle verenigingen de kans geven om zich hernieuwd te presenteren en op die manier misschien wel weer nieuwe leden te werven. Elke vereniging die mee wil doen kan dat op zijn eigen manier doen met een eigen stand of op een andere manier, alles mag.

img

Door de coronatijd is veel stil komen te liggen, denk hierbij aan repetities en bijeenkomsten. Veel verenigingen hebben dit erg gemist.

Initiatief 

Het initiatief komt van een aantal verenigingen samen, echter in de coronatijd met alleen maar beeldbellen was dit enorm lastig om te organiseren. Om de geplande datum toch niet verloren te laten gaan heeft Harmonie de Vriendenkrans het initiatief genomen om te kijken wat er wel kan binnen dit kader. Ook de harmonie heeft te lijden gehad onder corona en wil op deze manier weer opnieuw aandacht vragen voor muziek en het verenigingsleven. Omdat ook andere verenigingen het moeilijk hebben gehad, gunnen zij ook andere verenigingen een nieuwe impuls en hernieuwde aandacht.

Don Bosco en Café op de Linj hebben aangeven om als horecaondernemers gezamenlijk te zorgen voor de benodigde horeca faciliteiten.

"Het zou natuurlijk fantastisch zijn als zoveel mogelijk verenigingen deelnemen aan dit festijn om het tweeledige doel te dienen: de vereniging kan zich hernieuwd op de kaart zetten en het dorp kan genieten van een mooi feest", aldus de organisatie. 

Livemuziek

Dankzij sponsoring van de gemeente Maasgouw en Jumbo Roel Heerschap in Heel is het mogelijk om voor livemuziek te zorgen. Coverband CU zal 's avonds optreden. 

Programma

13.00 uur - Opening door de Jeugdharmonie.

13.30 - 18.00 uur - alle verenigingen kunnen zich presenteren op het grote terrein voor Don Bosco

vanaf 18.00 uur - optreden Coverband CU, bekend van de Haelse kermis.

Praktische informatie

wanneer - Zondag 26 september 2021, van 13.00 tot 22.00 uur

waar - CC Don Bosco, Monseigneur Savelbergweg 100, Heel (zowel binnen als buiten)

kosten - gratis, m.u.v. de kosten die door de eigen vereniging worden gemaakt voor de eigen presentatie/stand.

Bron Hiëel Hael/foto DeltaLimburg.nl
160921/HvL
 
 

Wellicht interessant