img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-8-2021 13:01

Opening nieuwe seizoen Torna | Cultura uitgesteld

Thorn - 27 augustus 2021 - De programmaraad van het cultureel-literair-café Torna | Cultura Thorn heeft met pijn in het hart de opening van het nieuwe seizoen uitgesteld. Het seizoen start nu niet op 26 september, zoals oorspronkelijk de bedoeling was, maar op zondag 24 oktober. "We vinden het een moeilijke beslissing, maar het kan niet anders. Het programma was gereed: veelbelovend en uitdagend, maar de richtlijnen voor een coronaproof evenement zijn voor onze organisatie te veel en te zwaar."  

img

Programmaraad Torna | Cultura: "Op dit moment zijn de covid-regels te weinig transparant en helder, en komt de eerstvolgende persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge te laat om erop te reageren wat betreft de organisatie van ons cultureel-literair-café Torna | Cultura, dat we op zondag 26 september 2021 willen presenteren."

Dat wil niet zeggen dat de programmaraad de hoop opgeeft. Er worden volop plannen gemaakt voor de rest van het seizoen 2021-2022. De eerste Torna | Cultura wordt gehouden op zondag 24 oktober. "U wilt deze datum alvast met potlood in uw agenda noteren?"

Praktische informatie 

wanneer - zondag 24 oktober 2021, aanvang 14.30 uur

waar - Café-restaurant Oad Thoear, Steegputstraat 2-4 Thorn

Meer informatie is te vinden op de website Torna | Cultura.

Foto Leon van Lier
270821/HvL

 

Wellicht interessant