img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-9-2021 15:05

10e editie Cultureel Lint, dé uitmarkt van Weert

Weert - 10 september 2021 - Jaarlijks wordt het culturele seizoen in Weert geopend met het feestelijke Cultureel Lint, dé uitmarkt van Weert. Ook dit jaar! Op koopzondag 19 september geven professionele- en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen allerlei kleine, gratis voorstellingen en presentaties op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer. De toegang is gratis!

img

Het evenement wordt georganiseerd door de drie professionele culturele instellingen van Weert, Munttheater, RICK en Muziekcentrum De Bosuil, gebundeld onder de naam Stichting Cultureel Lint.

Praktische informatie

wanneer - zondag 19 september 2021, van 13.00 tot 17.00 uur

waar - diverse locaties in Weert

voorstellingen - op deze webpagina van Cultureel Lint zijn alle voorstellingen te vinden, die zowel buiten als binnen plaatsvinden op diverse locaties in de stad.

reserveren - Om een coronaproof evenement te presenteren zijn locaties verspreid over de hele stad, moet voor binnen- én buitenoptredens vooraf kaartjes worden gereserveerd via deze webpagina van het Cultureel Lint en zullen alle bezoekers per tweetjes op 1,5 meter van elkaar plaatsnemen op stoelen. Tickets voor de voorstellingen van Cultureel Lint zijn gratis te reserveren, maar wacht niet te lang want vol is vol!

Foto Cultureel Lint
100921/HvL
 

Tags
Wellicht interessant