img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-4-2022 11:45

Mega Boekenmarkt in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler -  5 april 2022 - Driemaal is scheepsrecht! De Mega Boekenmarkt in Kelpen-Oler is tot tweemaal toe afgelast vanwege corona, maar staat nu gepland op zaterdag 21 en zondag 22 mei. De Boekenmarkt staat bekend als de grootste, goedkoopste en best gesorteerde boekenmarkt in de regio. Er zijn tienduizenden boeken en strips verdeeld over ca. 60 categorieën. De opbrengst is voor de jeugdopleiding en -begeleiding van organisator muziekvereniging St. Liduina en het muziekonderwijs op de basisschool.

img

Boekenmarkt

De bezoeker vindt er boeken over o.a. Limburg, heemkunde, life-style, culinair, natuur, handwerken, hobby, techniek, fotografie, tuin, (huis-)dieren, flora, kunst, geschiedenis, reizen, reis- en taalgidsen, WOII, koningshuizen, NL vroeger, regio NL, huisdieren, jaarboeken, atlassen, woordenboeken/taalgidsen, naslagwerk, religie, spiritualiteit, gezondheid, humor, poëzie, literatuur, muziek, sport, bridge/schaken/spel, reisverhalen, oorlogsromans, streekromans, verhalen- en gedichtenbundels, oude literatuur, wereldliteratuur, enz.

In totaal zijn er ongeveer 60 categorieën tegen weggeefprijzen. Kinderboeken en voorleesboeken zijn spotgoedkoop. Een mooie roman kost gemiddeld €1. De boeken zijn streng geselecteerd en in perfecte staat.

Er is ook een grote collectie stripboeken, vele honderden, waaronder veel oude, c.q. collectorsitems.

Er is een zeer grote en verrassende collectie NOSTALGIE uit de jaren 50/60/70 en oude tot zeer oude boeken. Bovendien ook oudere, vaak zeldzaam geworden, literatuur.

Praktische informatie

wanneer - op zaterdag 21 en zondag 22 mei, van 10.00 tot 16.00 uur

waar - gemeenschapshuis 't Trefcenter, Kerkstraat 2a in Kelpen-Oler 

entree - Boekenmarkt € 1 per persoon, gratis tot 18 jaar. Kinderen s.v.p. onder toezicht

parkeren - gratis grote parkeermogelijkheid vlakbij

extra informatie - pinnen is mogelijk, in het café kan men terecht voor drankjes en wafels

Foto's Tim Schmitz  
050422/HvL

Wellicht interessant