img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-9-2023 16:39

Mega Platen- en Boekenmarkt in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler - 20 september 2023 - Op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober wordt in Kelpen-Oler de bekende Mega Boeken- en Platenmarkt georganiseerd.  Deze markt staat bekend als de grootste, goedkoopste en best gesorteerde boeken- en platenmarkt in de regio. Er zijn tienduizenden boeken, strips en vinyl enz., verdeeld over ca. 65 categorieën. De opbrengst is voor de jeugdopleiding en -begeleiding van organisator muziekvereniging St. Liduina en het muziekonderwijs op de basisschool.

Boekenmarkt

De bezoeker vindt er boeken over o.a. Limburg, heemkunde, life-style, culinair, natuur, handwerken, hobby, techniek, fotografie, tuin, (huis-)dieren, flora, kunst, geschiedenis, reizen, reis- en taalgidsen, WOII, koningshuizen, NL vroeger, regio NL, huisdieren, jaarboeken, atlassen, woordenboeken/taalgidsen, naslagwerk, religie, spiritualiteit, gezondheid, humor, poëzie, literatuur, muziek, sport, bridge/schaken/spel, reisverhalen, oorlogsromans, streekromans, verhalen- en gedichtenbundels, oude literatuur, wereldliteratuur, enz.

Er is een zeer grote en verrassende collectie Nostalgie uit de jaren 50/60/70 en oude tot zeer oude boeken. Ook oudere literatuur.

Boeken zijn streng geselecteerd en IN GOEDE tot PERFECTE STAAT.

Er is een aparte hoek met specials, zoals stripboeken waaronder veel oude, c.q. collectorsitems. Deze worden per stuk verkocht.

In totaal zijn er ongeveer 65 categorieën tegen weggeefprijzen (€ 2,50 per kilogram). Kinderboeken en voorleesboeken zijn spotgoedkoop. 

Platenmarkt

Tegelijkertijd is er ook een platenmarkt met duizenden LP’s, DVD’s en CD’s voor slechts €0,50 per/stuk. Populair, pop, rock, klassiek, regio, volksmuziek, zang, enz.

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 16.00 uur en zondag 8 oktober 2023, van 10.00 tot 15.00 uur

waar - gemeenschapshuis 't Trefcenter, Kerkstraat 2a in Kelpen-Oler 

entree - €1,00, gratis tot en met 17 jaar, kinderen s.v.p. onder toezicht 

extra informatie - Gratis parkeren vlakbij. Pinnen is mogelijk. Ook aan de inwendige mens is gedacht met drankjes en wafels in het café 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto's Tim Schmitz  
200923/HvL

Wellicht interessant