img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-12-2021 14:45

Ronduit Open Leudal kiest Stan Backus als lijsttrekker en maakt kandidatenlijst bekend

Leudal - 3 december 2021 - Nadat eerder bestuur en fractie van Ronduit Open Stan Backus als lijsttrekker hebben voorgedragen, heeft de Algemene Ledenvergadering unaniem de kandidatenlijst vastgesteld voor deelname aan de verkiezingen van de gemeenteraad van de gemeente Leudal op 16 maart 2022. Stan Backus is wederom als lijsttrekker gekozen. De kandidatenlijst bestaat uit een aantal vertrouwde namen, aangevuld met enkele nieuwe. 

img

De eerste tien namen op de kandidatenlijst 

1. Stan Backus (lijsttrekker), Heythuysen. Hij is tevens wethouder in de gemeente Leudal.
2. Jordi Custers, Ell
3. Thieu Wagemans, Heythuysen
4. Mart Janssen, Roggel
5. Evert Franzen, Kelpen-Oler
6. Gerry Teeuwen, Haler
7. Maan Hermans, Heythuysen
8. Marianne Bultman, Heythuysen
9. Ger Laemers, Buggenum
10. Jolanda van Bakel, Ell

Stan Backus: “Ik ben er trots op ook de komende verkiezingen weer het gezicht van Ronduit Open te mogen zijn. Wij zijn een lokale partij met een eigen identiteit die zich al tientallen jaren op eigen wijze inzet voor de burgers van Leudal. Wat mij aanspreekt in onze partij is dat we staan voor onze zaak. We hebben een sterk inhoudelijk programma, zijn helder, duidelijk en houden vast aan onze eigen lijn. Ik hoor van inwoners terug dat ze zich daar ook in herkennen. Mijn ambitie voor de komende verkiezingen is om de grootste partij van  Leudal van te worden. Daar gaan we met ons team keihard aan werken om dat voor elkaar te krijgen."

Ook heeft de Algemene Ledenvergadering het verkiezingsprogramma vastgesteld. Op basis van de beginselen van de partij is een herkenbaar programma opgesteld. De wijzigingen uit de ledenvergadering worden momenteel verwerkt. Kijk binnenkort op www.ronduitopen.nl voor het volledige  verkiezingsprogramma.

Tenslotte heeft Ronduit Open haar huisstijl en logo laten vernieuwen. Het oogt weer fris en eigentijds, passend bij de open stijl van communiceren die Ronduit Open voorstaat.

In de komende maanden zullen de kandidaten zich voorstellen en het programma van Ronduit Open verder toelichten.

Bestuur, leden en fractie van Ronduit Open hebben hun volle vertrouwen in zowel het verkiezingsprogramma en kandidatenlijst uitgesproken. "We kijken uit naar de verkiezingen van de gemeenteraad op 16 maart 2022."

Foto DeltaLimburg.nl/inzetfoto Ronduit Open
031221/HvL

Wellicht interessant