img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-2-2022 22:28

Joep III Opheij is de nieuwe Sjtadsjeugprins D’n Uul Remunj.

Roermond - 6 februari 2022 - Vanmiddag werd tijdens de Middaag van de Nuje Sjtadsjeugprins, Joep Opheij, na een spetterende act, samen met Arthur Schmitz en Celeste Maes, rond 13.22 uur door Vorst Dirk I onthuld. Hij werd vervolgens door Vorst Dirk I met alle bijbehorende regalia geïnstalleerd tot Sjtadsjeugprins van Remunj en Jeugprins van D’n Uul. Ziene Dorslöstige Hoogheid Joep III wordt bijgestaan door adjudanten Arthur Schmitz en Celeste Maes. DeltaLimburg.nl was hierbij aanwezig, kijk naar het verslag.

Joep Opheij

Joep III is in Roermond geboren op 10-10-2009. Hij woont wisselend bij zijn vader Jeroen Opheij en zijn moeder Claudia Nelissen, maar is altijd in (of dicht in de buurt van) de Roermondse binnenstad te vinden. Zijn zus Sophie heeft al een hele Uulecarrière in de benen en danst momenteel bij de Jeugdgarde van D’n Uul. Joep III gaat samen met zijn adjudanten Arthur (geboren op 28-07-2010) en Celeste (geboren op 06-10-2010) naar basisschool Aan de Roer en zij zitten alle drie samen in groep 8. Joep III voetbalt samen met Arthur fanatiek bij SHH in JO13-4, Celeste steelt de show op het hockeyveld bij RHC Concordia in de D1.

Joep III regeert onder zijn lijfspreuk ‘Joepiiie, ’t is weer Vastelaovend!!!’. Samen met zijn adjudanten Arthur en Celeste gaat Joep III de gehele Uulefamilie ‘Vaerkrachtig veuroet!’ voor tijdens de Vastelaovend 2022.

Sjtadsjeugdprins

Met de Sjtadsjeugprins wil D’n Uul zich dit seizoen focussen op die doelgroep die het de afgelopen 2 jaar al zo moeilijk heeft, de kinderen en jeugdigen. Temeer omdat rondom Covid-19, gezien de actuele situatie en het perspectief voor de komende weken, er voor die doelgroep weer meer kan en mag. Veel kinderen zijn ook actief in de Uulefamilie zoals in de Kienjergarde, Jeuggarde, Uulejónges en Kienjermusical. D’n Uul vindt ook dat de Sjtadsjeugprins met zijn adjudanten ook als boegbeeld kan fungeren voor alle kinderen en jeugdigen in de Roermondse (Vastelaovend-) samenleving.


Reportage Pieter Cornelissen/montage Leon van Lier/verslag Carmen Linnartz
060222/HvL

Wellicht interessant