img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-2-2022 10:05

Dörpsbongerd Heel verrast met cheque van Rabobank Peel, Maas en Leudal

Heel - 25 februari 2022 - De werkgroep van de Dörpsbòngerd in Heel kreeg op zondag 20 februari bijzonder bezoek. Richard Brekelmans mocht namens de Rabobank Peel, Maas en Leudal een cheque uitreiken van € 500. De werkgroep voelt zich zeer vereerd dat Rick Brekelmans het initiatief zo waardeert en het met deze cheque een warm hart toedraagt. Met zo’n mooi bedrag kan de Dörpsbòngerd nog verder worden ontwikkeld en verfraaid en het hele dorp ervan kan genieten. 

img

De Rabobank wil werken aan een toekomstbestendige samenleving. Een steentje bijdragen aan het versterken van de lokale leefomgeving. Om dit te realiseren mogen de leden van de Ledenraad van de Rabobank ieder een initiatief uitkiezen in hun buurt, dorp of regio en dit waarderen met een cheque van € 500. Voor een mooiere buurt, voor een mooier dorp.

Over de Dörpsbòngerd

In de Dörpsbòngerd ontmoeten Haelder luuj elkaar, werken en genieten samen. Er is al veel werk verzet. Het mag nu allemaal gaan groeien. Ondertussen gaat de werkgroep door met plannen maken.

Zo worden er op zaterdag 12 maart een meidoornhaag en 3 hoogstam appelbomen geplant. Een pleintje en een paar bankjes staan hoog op het wensenlijstje. En natuurlijk wordt nagedacht over de mogelijkheden die de Dorpsbòngerd biedt. Van ontmoeten, leren, genieten, luisteren tot het organiseren van activiteiten waarbij het fruit geoogst en verwerkt wordt.

Volg ook de FB pagina van de Dörpsbòngerd.  

Bron Hieël Hael/foto Jos van Halbeek
250222/HvL

Wellicht interessant