img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-5-2022 19:45

Tijdelijke huisvesting in Heel voor mensen die met spoed een woning zoeken

Heel - 21 mei 2022 - "Iedereen moet in een woning kunnen wonen die bij hem of haar past. Die aansluit bij de wensen en behoeften. Sommige mensen hebben wat extra hulp nodig bij het zoeken naar een woning." Woningcorporatie WonenZuid wil voor deze mensen iets extra’s betekenen en biedt tijdelijke huisvesting (maximaal twee jaar) in de vorm van acht gestoffeerde tiny houses in Heel. Op zaterdag 4 juni kunnen belangstellenden de tiny houses van binnen en buiten komen bekijken.

img

Acht gestoffeerde tiny houses voor tijdelijke bewoning

De tiny houses liggen in Heel, aan de Mr. Delhoofenstraat. Ze zijn vanaf juli 2022 beschikbaar. De huurperiode van deze woningen is maximaal twee jaar. 

De eerste vier woningen worden maandag 23 mei afgeleverd en zijn op 4 juni helemaal ingericht en klaar. De andere woningen worden dinsdag 31 mei geleverd en zijn klaar op 14 juni.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een tijdelijke woning is inschrijven bij Thuis in Limburg een belangrijke eerste stap. Zodra een tiny house beschikbaar komt, wordt deze geadverteerd bij Thuis in Limburg, vanaf 20 juni tot en met 3 juli. De eerste woningzoekende die hierop reageert is de eerste kandidaat. In het contact met de kandidaat wordt bekeken of hij of zij aan alle voorwaarden voldoet. 

De huurder van een tijdelijke woning is zelf verantwoordelijk voor het vinden van vervangende woonruimte aan het einde van de huurovereenkomst. 

Meer weten over tijdelijke huisvesting?

Bel dan gerust met Andrea Bleeser, onze verhuurmedewerker. Zij is bereikbaar via 088- 66 53 653. 

Open dag 

Wil je kijken hoe zo'n tijdelijke huisvesting eruitziet? Kom dan zaterdag 4 juni naar Heel. Je bent dan tussen 11 uur en 12.30 uur van harte welkom om de tiny houses van binnen en buiten te bekijken.

Stockfoto
210522/HvL

 

Wellicht interessant