img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-9-2022 13:49

'Maasgouw Musiceert 2022' met jeugdorkesten Maasgouw en John Tana

Heel - 12 september 2022 - Op zondagmiddag 25 september zullen jeugdorkesten uit de gemeente Maasgouw één mega groot orkest vormen en een concert geven met ‘special guest’ John Tana. Maar liefst 135 jonge muzikanten van Jeugdband Thorn (onderdeel van Koninklijke Harmonie Thorn), Jeugdharmonie Crescendo Beegden, Jeugdharmonie De Vriendenkrans Heel, Jeugdharmonie SOL (Stevensweert-Ohé en Laak) en Jeugdorkest Sint Michael Thorn geven een gezamenlijk concert. Iedereen is van harte welkom! 

img

Maasgouw Musiceert

Maar liefst 135 jonge muzikanten starten vanaf 13.00 uur met repeteren. Het concert begint om 16.30 uur en duurt ongeveer 1 uur. Na afloop worden de deelnemers getrakteerd op een frietje met snack en kan er nog even nagenoten worden van deze geweldige middag.Maasgouw Musiceert is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Maasgouw, Wel.kom Maasgouw, Stichting Myouthic om de jeugd te verbinden.

De muziekstukken zijn speciaal voor dit concert gearrangeerd door Erik Somers, aangepast aan de instrumenten en op verschillende speelniveaus. Dirigent Stijn Waterval is de muzikale leider van het grote orkest en de presentatie is in handen van Bart Hermans.

De deelnemende orkesten van deze editie zijn: Jeugdband Thorn (onderdeel van Koninklijke Harmonie Thorn), Jeugdharmonie Crescendo Beegden, Jeugdharmonie De Vriendenkrans Heel, Jeugdharmonie SOL (Stevensweert-Ohé en Laak) en Jeugdorkest Sint Michael Thorn.

Praktische informatie

wanneer - zondag 25 september 2022, van 16.30 tot ca. 17.30 uur (16.30 uur zaal open)

waar - Cultureel Centrum Don Bosco, Monseigneur Savelbergweg 100, Heel

toegang - gratis

meer informatie - meer informatie is te vinden op de website myouthic.nl/maasgouwmusiceert

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

120922/HvL

Wellicht interessant