img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-10-2023 13:15

Nationale Duurzame Huizen Route in Midden-Limburg

Midden-Limburg - 23 oktober 2023 - Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november openen huiseigenaren in heel Nederland en dus ook in onze regio hun deuren voor bezoekers en vertellen hoe zij hun woning energiezuiniger en duurzamer hebben gemaakt. Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Dit is een unieke kans om duurzaam wonen te ervaren en ideeën op te doen. 

img

Duurzame huizen

Allerlei huizen in onze regio openen hun deuren voor belangstellenden. De huiseigenaren delen ervaringen met uiteenlopende duurzame maatregelen, denk aan de (hybride) warmtepomp, verschillende soorten isolatie of het duurzaam opwekken van zonne-energie.

Wie overweegt om stappen te zetten op het gebied van duurzaam wonen, kan tijdens de Duurzame Huizen Route waardevolle kennis en inspiratie opdoen. Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via de website van de Duurzame Huizen Route inschrijven voor een bezoek bij één of meer woningen. Per woning zijn er een maximaal aantal plekken beschikbaar. 

Er zijn op de website allerlei soorten huizen te vinden, van vrijstaand tot een tussenwoning en van monumentaal tot nieuwbouw. Als je aan de rechterkant van deze webpagina je plaatsnaam invult, worden de huizen bij jou in de buurt getoond. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of onderwerp.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

231023/HvL

 

Wellicht interessant