img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-11-2023 11:35

Arriva en NS heten reizigers welkom tijdens 11e van de 11e in Roermond

Roermond - 9 november 2023 - Op zaterdag 11 november wordt de 11devande11de uitgebreid gevierd in Roermond. Het feest is helemaal uitverkocht. Op het Stationsplein vieren 17.000 mensen de start van Vastelaovend in Limburg. NS en Arriva zijn de BOB! Ze heten de reizigers op gepaste wijze welkom op Station Roermond. Vanaf 9.45 uur delen NS en Arriva voor de aankomende bezoekers speciale 11devande11de-pins uit op het station.  

img

Speciale speldjes

Op zaterdag 11 november om 11.11 uur start het feest met kanonschoten van de Prinselikke Stadts-Garde uit Roermond. Vanaf 9.45 uur delen NS en Arriva voor de aankomende bezoekers speciale 11devande11de-pins uit op het station. Dit kleurrijke speldje is exclusief verkrijgbaar bij aankomst op het station.

Extra inzet

Beide vervoerders zetten extra personeel in om iedereen de juiste weg te wijzen. Arriva zet verder extra bussen in, in de omgeving van Roermond. Ook de treinen rijden ‘versterkt’.  Dit betekent dat er van en naar Maastricht én op de Maaslijn de hele dag door van extra treinstellen rijden. Zo verwachten we - ook op de verwachte piekmomenten rond de start en einde van het event – iedereen er veilig heen en weer terug naar huis te kunnen brengen.

Verbouwing station Roermond

Het station in Roermond is het afgelopen jaar flink verbouwd. De werkzaamheden aan de perronkap, waardoor de doorgang naar het busstation afgelopen weken afgesloten was, zijn op tijd afgerond, Daar heeft de 11devande11de geen hinder van.

Binnenkort wordt ook het ‘bordes’ van het station aangepakt, samen met de gemeente. Ook de aansluiting met het busstation wordt in de toekomst nog verbreed. Dan hebben reizigers daar meer ruimte. Om de hinder te beperken starten die werkzaamheden pas na carnaval in februari. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto: NS (editie 2022)
091123/HvL

 

                      

Wellicht interessant