img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-12-2023 11:22

Kerstbingo Taalcafé in Heel en Maasbracht

Heel/Maasbracht - 12 december 2023 - Het Taalcafé in Heel en Maasbracht nodigt iedereen uit om deel te nemen aan een ochtend vol taalplezier en gezelligheid tijdens het Kerstbingospel. Een unieke gelegenheid om anderen te ontmoeten, in gesprek te gaan en kans te maken op leuke cadeautjes. De Kerstbingo is op maandagochtend 18 december bij Bibliocenter Heel en op woensdagochtend 20 december in De Spil in Maasbracht. Deelname is gratis.

img

Ken jij iemand die ervaring kan gebruiken met het spreken van de Nederlandse taal? Of wil je zelf beter Nederlands leren? Iedereen is welkom. Of je nu anderstalig bent of je bent hier geboren en opgegroeid.

In het Taalcafé oefen je op een leuke, ontspannen manier samen de Nederlandse taal. Je praat in een gezellige sfeer met elkaar over gewone dingen zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Samen woordspelletjes spelen, de krant lezen, actualiteiten bespreken of gezellig kletsen bij een kopje koffie of thee.

De vrijwilligers van het Taalcafé hebben met zorg cadeautjes verzameld en een speciaal bingospel met decemberafbeeldingen samengesteld. Naast de kans om prijzen te winnen, staat er ook koffie, thee en lekkers klaar voor alle deelnemers. 

Praktische informatie

wanneer en waar -  

Heel - maandag 18 december 2023, aanvang 10.00 uur bij Bibliocenter Heel, Sportparklaan 56

Maasbracht - woensdag 20 december 2023, aanvang 10.00 uur in De Spil, Suikerdoossingel 49  

deelname - gratis

aanmelden - meld je aan om jouw plekje te verzekeren via deze webpagina van Bibliocenter.nl  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Bibliocenter
121223/HvL  

Wellicht interessant