img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-12-2022 17:13

Cas Wolters organiseert derde Oliebollen Drive-In

Roermond - 23 december 2022 - Bakker Cas Wolters - bij velen bekend en geliefd van het populaire TV-programma Heel Holland Bakt - en zijn team organiseren voor de derde keer hun Oliebollen Drive-in op vrijdag 30 en zaterdag 31 december. Ook dit jaar zijn ze weer te gast bij de prachtige historische carréboerderij “Jongenhof” onder de rook van Roermond (Leropperweg 32, Sint-Odiliënberg).

img

“Het jaar 2022 is bijna ten einde! Wat was het een hectisch jaar…. ! Vele gezinnen en ondernemers hebben het zwaar, olie- en gasprijzen zijn gestegen, de prijzen van grondstoffen schieten omhoog, de ellende van de oorlog en alle gevolgen hiervan. Soms is het moeilijk om nog een lichtpuntje te zien. Daarom moeten we toch blijven genieten van de kleine dingen. Als ik met de voorbereidingen van de ‘Drive’ bezig ben vergeet ik heel eventjes alle ellende en geniet ik er keer op keer van als de appelbeignets mooi goudbruin uit de olie komen", aldus Cas. 

De drive om de Oliebollen Drive-in draaiende te houden is passie voor het bakken van lekkernijen en liefde voor elkaar. Bij Cas en zijn oliebollenteam begint het na de zomer al te kriebelen. In september komen de eerste mailtjes met bestellingen al binnen.  

Bakker Cas: “We moeten niet sleutelen aan het recept, want dit zijn volgens de bezoekers van voorgaande jaren de lekkerste bollen van de streek. De oliebollen worden dagvers bereid terwijl iedereen slaapt. Een goede oliebol moet heerlijk krokant van buiten zijn en mals van binnen. De bollen zijn rijkelijk gevuld met krenten, rozijnen en appelstukjes. Voor de mensen die niet zo van de vullingen houden zijn er naturel bollen. Maar natuurlijk hebben we ook weer heerlijke appelbeignets en saucijzenbroodjes.”

De Oliebollen Drive-in is geopend op vrijdag 30 en zaterdag 31 december tussen 10.00 en 17.00 uur (Leropperweg 32, Sint-Odiliënberg).

De bakker belooft kortere wachttijden dan de voorgaande jaren. Er is nagedacht over een betere doorstroming.

Als je vooraf je bestelling online plaatst, kan je zelf een gewenst afhaalmoment kiezen. Online de bollen bestellen met korting kan tot donderdag 29 december 2022 tot 12.00 uur via caswolter.com/drive.

Spontaan langskomen mag ook, maar OP = OP.

Foto's Cas Wolters
231222/HvL

Wellicht interessant