img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-10-2021 12:28

Cas Wolters in finale 'Heel Holland Bakt nog een keer!'

Lerop - 2 oktober 2021 - In 2018 deed de uit Lerop, een buurtschap bij Roermond, afkomstige thuisbakker Cas Wolters mee aan het zesde seizoen van 'Heel Holland Bakt' van Omroep MAX. Hij bracht het toen tot de kwartfinale. Maar daar is het niet bij gebleven. Hij doet nu mee aan het programma 'Heel Holland Bakt Nog een keer!' en ditmaal staat hij in finale! Zondagavond 3 oktober te zien bij Omroep MAX op NPO 1, 20.25 uur. Gaat het hem lukken om Gwenn en Jacques te verslaan?

img

Over Cas

Cas Wolters is afkomstig uit Lerop, een buurtschap vlakbij Roermond. Hij is een bijzondere kandidaat, hij is namelijk doof. Hij zou het mooi vinden om aan auditief beperkte mensen te laten zien dat als je iets leuk vindt en je ervoor gaat, er heel veel mogelijk is. Ondanks je beperking. Cas kan zich door zijn 2 hoortoestellen goed redden. Tijdens de opnames heeft hij een gebarentolk, dezelfde als tijdens zijn deelname aan het programma in 2018.

Na zijn deelname in 2018 is hij afgestudeerd aan de Pabo. Hij woont inmiddels samen met zijn vriend. 

Over Heel Holland Bakt

Het programma 'Heel Holland Bakt' gaat op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?

Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van meringue tot appeltaart, van brood tot hartige taart.

De jury bestaat uit meester patissier Robèrt van Beckhoven en succesvol culinair publicist Janny van der Heijden. Alle creaties van de amateurbakkers worden door dit kritische en perfectionistische duo beoordeeld.

Heel Holland Bakt is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off naar format van Love Productions.

Foto NPO (2018)
021021/HvL

Wellicht interessant