img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-1-2023 18:35

Werken in de zorg - De Zorggroep organiseert First Jobdates

Midden- en Noord-Limburg - 23 januari 2023 - Iedereen met een zorghart, met én zonder diploma, kan gaan speeddaten op maandag 13 februari, dinsdag 14 februari of donderdag 16 februari met recruiters en medewerkers. Is het liefde op het eerste gezicht? Dan loop je misschien wel met een baan op zak naar buiten. De jobdates worden georganiseerd op drie centraal gelegen zorglocaties in de gemeente Horst aan de Maas, Venlo en Roermond

img

Iedereen kent het tv-programma First Dates wel. Bij De Zorggroep vinden ze het tijd voor een variant in de zorg, namelijk First Jobdates. 

Als één van de grootste zorgorganisaties van Limburg is De Zorggroep altijd op zoek naar talentvolle medewerkers. Vooral nu de arbeidsmarkt verandert en er ook in de toekomst steeds minder zorgprofessionals zijn, is het noodzakelijk om naar andere manieren te zoeken om medewerkers aan te trekken. Door speeddates te organiseren, kunnen alle inwoners van Noord- en Midden-Limburg, met én zonder zorgdiploma, op een laagdrempelige wijze kennis komen maken met De Zorggroep als werkgever.

De jobdates worden georganiseerd op drie centraal gelegen zorglocaties in de gemeente Horst aan de Maas, Venlo en Roermond. Het is vooral een mogelijkheid voor geïnteresseerden om vragen te stellen én om aan te geven waar het hart sneller van gaat kloppen als het gaat om werk. Of men nu al in de zorg werkt óf de ambitie heeft om in de zorg te gaan werken.

Aanmelden

Iedereen is van harte welkom en kan zich aanmelden via werkenbijdezorggroep.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

230123/HvL
 

Wellicht interessant