img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-7-2024 17:02

Roerdelta Concert - Klassiek openluchtconcert aan de Roerkade in Roermond

Roermond - 22 juli 2024 - Na het overweldigende succes van het Roerdelta Concert 2023 - een populair-klassiek openluchtconcert aan de Roerkade/Vismarkt in Roermond - kunnen bezoekers op vrijdagavond 16 augustus volop genieten van de tweede editie van dit bijzondere concert. Vanaf de kades van Roerkade en Vismarkt, vanaf de terrassen van de horecazaken ter plaatse of vanuit een sloep in de Roer. Het evenement is gratis toegankelijk voor 3500 mensen.  

img

Programma

Voor de editie 2024 hebben de makers weer alles uit de kast gehaald om een goed programma presenteren aan de bezoekers. Dirigent Martijn Pepels was weer eindverantwoordelijk voor het programma met verrassende klassieke muziek en Pop met een klassieke Touch. Hij maakte het programma in samenwerking met enkele muziekprofessionals uit Roermond (Hub Boesten, Theo Wolters en René Schrader). Met enige trots presenteren ze nu de Nederlandse solisten: Suzan Seegers, Patricia, Amaryllis Wellens, Kelly Kicken en Postert Brass & Marcel. Uit Duitsland komen de solisten: Antonia Busse, Andrés Sulbrán en Anna Sophia Theil.

De organisatoren rekenen op 3500 bezoekers op de kades en de aanpalende terrassen van de horecapartners van de Roerkade en de Vismarkt. De 70 plekken voor sloepen op de Roer zijn inmiddels vergeven. De animo hiervoor was groot. Om de bezoekers een nog betere beleving te bieden, worden er drie led schermen geplaatst

Praktische informatie

wanneer - vrijdag 16 augustus 2024, aanvang 21.00 uur 

waar - aan de Roerkade/Vismarkt in Roermond in de openlucht

toegang - gratis

meer informatie - neem dan een kijkje op www.roerdeltaconcert.nl 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

220724/HvL

Wellicht interessant